سلام دکتر وقتتون بخیر من روی دستم زگیل دارم به پزشک مراجعه کردم برام با لیزر سوزوندنش ولی دوباره ایجاد شد دوباره مراجعه کردم و دوباره سوزندننش این بار هم از بین نرفت و یکی کنار ناخنم دوباره به وجود امد به پزشک دیگری مراجعه کردم برام فریز کردن الان که فریز کردم زگیل روی دستم خیلی بزرگتر شده و من نگرانم از این بابت لطفا راهنمایی کنین و بگین این بزرگ شدن مشکلی نداره؟؟؟؟؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام باید چندین نوبت فریز نمایید(کرایوتراپی) را تکرار نمایید تا بهبود یابد [1397-02-19]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اصلاح فرم و حجم دهی به چانه با تزریق فیلر

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

لب هایی صاف و بدون خط با تزریق ژل

معجزه لاغری با کرایولیپولیز

تفاوت کانتوپلاستی و بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سوزن درمانی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان زانوی پرانتزی با تمرینات پیلاتس

علل ریزش مو و ابرو ، راهکار درمان آن

برای جلو گیری از سرطان غم وغصه را از خود دور کنید

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

نمك طبيعي يا نمك دريا

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]