سلام من چند وقته روی صورتم و پاهام و بازوهام رگای قرمز که به اصطلاح بهش میگن رگ های عنکبوتی به وجود اومده راهی برای درمان کامل این رگ ها وجود داره غیر لیزر درمانی؟ درضمن پوستمم خیلی سفیده

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،نیاز به معاینه دارید،البته درمان موثر استفاده از لیزر هست [1397-03-05]

پاسخ سوال پزشکیدرمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

نقش سدیم و پتاسیم در بدن ورزشکاران

کلسیم در ورزشکاران

5 مرحله از پیشرفت استئوآرتریت زانو

اسپاسم عضلانی یا گرفتگی عضلات چیست؟

چربی سوزی با مواد ساده ی غذایی

نشانه های درد زانو ناشی از پارگی مینیسک

رادیولوژی دیجیتال چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان علائم پوستی روماتیسم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]