سلام خانم دکتر عزیز من به خاطر جوشهای صورتم کپسول راکوتان مصرف میکنم به نظر شما اگه ماسک خاک رس و گلاب روی صورتم بگذارم مشکلی ندارد و چون پوستم یکم حساس شده به محض فشار دادن پوستم زخم و قهوه ای میشود راه درمان و بهبود ان چیست باتشکر بسیار از راهنمایی های خوبتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام گلاب برای بعضی افراد حساسیت زاست،با آب رقیق کنید و در قسمتی از پوست تست کنید.در مصرف دارو راکوتان سعی کنید از مایعات فراوان استفاده کنیدو از مرطوب کننده پوستهای خشک استفاده نمایید [1397-04-23]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

شکستگی زانو؛علت علائم و درمان شکستگی زانو

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

فواید دارویی و درمانی عرق بومادران

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

پی آر پی

علت و درمان درد دنبالچه در بارداری

راههای تشخیص آسم در کودکان چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

ماساژ دور چشم برای کاهش پف و تیرگی اطراف آن

درمان افتادگی رحم با جراحی کولپورافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روش های لیفت صورت

نکات لیزر موهای زائد