سلام و خسته نباشید ایا حقیقت داره اگر بوتاکس تزریق کنیم مثلا برای خط اخم روز اول یک واحد با تزریق مکرر پوست جا باز میکنه و واحد تزریق بخاطر وجود بوتاکس افزایش پیدا میکنه ؟؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام خیر،با افزایش سن ممکن است خطوط در جاهای دیگر غیر نقاطی که بوتاکس زده شده ایجاد شود ولی اینگونه نیست نقطه تزریق نیاز به واحد بیشتر در دوره های بعدی داشته باشد [1397-09-10]

پاسخ سوال پزشکیبوتاکس تزریق پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

سیر تغییرات علائم بیمار پس از درمان با لیزر پلاسما و تکنیک لیزری PLDH

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روش برخورد با مشتری ناراضی

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

درجه ضد آفتاب مناسب

شرایط کاشت مو در دوران اپیدمی کرونا

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان درماتیت سبوره

عفونت کلیه چه علائم و عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ماندگاری عمل کانتوپلاستی چقدر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]