سلام خانوم دکتر. وقتتون بخیر. خانوم دکتر شما قبلا فرمودید که درصورتی که تزریق ژل لب بعد 6 یا 9 ماه تکرار نشود، حالت لب به 80 درصد قبل از تزریق بازمیگردد. اکنون سوال من این است که با توجه به این موضوع، اگر4 یا 5 بار تزریق ژل لب و هر دفعه هم با فاصله زمانی 6 یا 9 ماه، انجام دهیم، آیا فرم موردنظر لب دیگر ثابت می ماند یا نه؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام این موضوع کاملا بستگی به این دارد که تزریق ژل روی لب شما تا چه حد ماندگار باشد ولی اینکه 100 درصد رسیدن به فرم مورد نظر بعد از طی این دوره ها که فرمودین امکانپذیر نیست [1397-10-24]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل لب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

جراحی برداشتن پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

راهکارهاي کاهش اشتها

درد خیالی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بيماری وسواسی جبری ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

باورهای نادرست درباره درمان با ایمپلنت بخش دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درمان کمر درد با لیزر پرتوان و کم توان

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هجدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

حاملگی مول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دلایل ترک پوست سر پس از کاشت مو طبیعی چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]