سلام خانم دکتر خسته نباشید و تشکر بابت پاسخگویی هاتون ببخشید من پسری بیست ساله هستم که بخاطر جوشهای صورتم راکوتان شش ماه روزی یک عدد استفاده کردم والان دو ماه هست قطع کرده ام اصلا جوشی ندارم ولی پوستم خیلی زیاد چرب شده لطفا راهنماییم کنید چکار کنم متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام برای کنترل چربی چوست بهتر است شوینده های پوست خود را تغییر دهید اگر موثر واقع نشد بایستی طبق نظر پزشک از دارو استفاده نمایید صورتتان را معمولا با ژل یا لوسون تمیز کنید به هیج وجه با صابون نشوئید .از ژل شستشوی ACTIPUR استفاده شود و از ماسک PURIFYING SOSKIN جهت تنظیم چربی پوست استفاده شود و از زدن دور چشم اطراف بینی و دهان پرهیز کنید . [1397-12-20]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

طب سوزنی در درمان میگرن صددرصد موثر است

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

سلولیت چیست

درمان جدید و توانبخشی یبوست مزمن

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت ایجاد منگوله پوستی یا زائده گوشتی

آلوپسیا آره آتا یا طاسی منطقه ای سر چیست؟

خواص ماهی و امگا 3 موجود در آن

دیسک توراسیک چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بهترین خوراکی ها برای داشتن پوست خوب

خودارضايی یا خودتحریکی چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]