سلام من دختر 19 ساله هستم که در سال 95 دو قسمت از قسمت سمت راست صورتم رو سالک زد. درمان کردم و 14 بار تزریق موضعی انجام دادم الان جای فرورفتگیشون باقی مونده .میتونم برای رفع این مشکل کاری انجام بدم؟ یکی از این سالک ها که در گونه ام هست باعث شده که گونه سمت راستم کمی ورم داشته باشه. خیلی کمه ورم ولی خب باعث میشه موقع خندیدن چشم راستم بیشتر جمع بشه.برای این مشکل هم میتونم کاری انجام بدم یا غیرقابل درمانه؟؟ ساکن اهواز هستم ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام باتوجه به نوع بیماری و اسکار بوجود آمده بهتر است با جراح پلاستیک مشورت نمایید [1398-04-24]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

شش روش برای بالا بردن هوش هیجانی و شانس موفقیت

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

همه چیز درباره ی اروتوفوبیا یا ترس از رابطه ی جنسی

اندازه گیری پیری پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لیزرهای پوستی در چه مواردی استفاده میشوند؟

نواحی تزریق جالپرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

گرافی مهره های کمری چگونه انجام میشود؟

درد قفسه سينه در كودكان و نوجوانان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]