باسلام و خداقوت. خانم دکتر لطف میکنید یک کرم دورچشم مناسب که قیمت نسبتا مناسبی هم داشته باشه معرفی کنید. من ۲۶ سالم هست. ممنون از پاسخگوییتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کرم دور چشم نئودرم،فیس دوکس و میبیلن از برندهای خوب و کیفیت خوب هستند [1398-05-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آشنايی با سنگهای دستگاه ادراری و کلیه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

علائم و راههای انتقال بیماری زرد زخم

تزریق بوتاکس برای درمان میگرن

رابطه استرس و ناباروری در مردان چیست؟

علت و انواع روش های پیشگیری از آرتروز مفصل لگن و ران

لیفت شقیقه با ژل چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تاثیر دستگاه های فانکشنال ارتودونسی در جلوگیری و درمان ناهنجاری های رشدی فک

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

علل ایجاد و روشهای درمان افتادگی ابرو

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]