با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب 29 ساله و متاهل هستم مدتی است که از درد و خستگی شدید در ناحیه انگشتان دست و مچ دست و مچ پا رنج می برم و مدتی است که در روی مچ دستم (وقتی که می خواهم با حرکات کششی خستگی دستم را برطرف کنم) یک برجستگی در روی مچ دستم ایجاد شده که همراه با درد می باشد که بافشار دادن برطرف شده ویک صدایی هم میکند . با تشکر از شما منتظر جواب شما هستم

دکتر علی فرخانی :

برجستگی روی مچ دست شما می تواند کیست سینوویال (Synovial Cyst) باشد که می توان آنرا تخلیه کرد و با دستگاه لیزر کوچک نمود. جهت معاینه و بررسی بیشتر به پزشک متخصص و یا این مرکز مراجعه فرمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیکیست

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

اصلاح فرم بینی با تزریق فیلر بدون جراحی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

آیا روش شنوایی - كلامی همان تربیت شنوایی است

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آندومتریوز چیست و چگونه درمان میشود؟

مواد مغذی گیاهی مفید دربیماری های قلبی

آیا تزریق بوتاکس برای کشیدن گوشه چشم عوارضی دارد؟

اختلالات جنسی در آقایان

روش های درمان بیماری تنگی کانال نخاع گردن

درد پایین کمر نشانه چیست؟