با سلام. سه برادریم که ریش هایمان بسیار بسیار سریعتر از دیگران بلند می شود. به قول عوام اگر شب سه تیغه هم کنیم، دقیقا فردا صبح مثلا ساعت نه ده، انگار نه انگار ریشمان رو دیشب زده ایم. یعنی نسبت به بقیه اقوام و دوستان سرعت رشد چند برابری در یک روز دارد. اغرق نیست واقعا چند برابره دکتر. پدرم و اقوام هم کسی این گونه و به این شدت اصلا نیست. واقعا عاجز و درمانده شده ایم شدید. اولا علت این رشد سریع موهای صورت چیست؟ دوما نظرتان درباره کرم ژروویتال و باله آ و همچنین لیزر چیست؟ اگر پیشنهاد لیززر است، چه نوع لیزری و چند جلسه؟ ممنون از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر ژنتیکی سرعت رشد ریشهای شما بیشتر است اثری ندارد لیزر برای از بین بردن موها است و برای کاهش سرعت رشد مناسب نیست [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

فیس آپ (face up) چیست و چه فوایدی برای پوستتان دارد؟

روشهای رفع موهای زائد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا لازم به انجام چند باره ی کرایو لیپولیز است؟

ارگاسم خشک چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

خواص هل برای بدن

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تاثیر میکرودرم ابریژن بر پوست

برای جوانسازی فیلر بهتر است یا بوتاکس؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چه افرادی باید تست سنجش تراکم استخوان را انجام دهند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا کم آبی باعث کمر درد (دیسک کمر) می شود؟