با سلام خدمت آقای دکتر پسری 35 ساله هستم.مدتی است از یک درد موقتی و بسیار شدید و تند و تیزی‌ كه‌ از انتها‌ی انگشت شصت دست‌ چپم به‌ سمت‌ بازو تیر می‌كشد، بخصوص‌ هنگام تکان خوردن رنج می برم.این درد برای اولین بار 14 سال پیش با از دست دادن یکی از عزیزانم به سراغم آمد.اما چون زودگذر و موقتی بود زیاد به آن توجه نکردم.اما الان چند روزی است که شدیدا اذیتم می کند.لازم به ذکر است که بنده چپ دست هم هستم وکار زیاد سنگینی هم انجام نمیدم.لطفا راهنمائیم بفرمائید. با تشکر

دکتر علی فرخانی :

لازم به ذکر است ابتدا نیاز به یک معاینه فیزیکی از دست شما و انجام تست های تشخیصی مربوطه می باشد. ولی به هرحال این درد می تواند از تاندونیت انگشت شست دست ناشی شود که ارتباط با کار سنگین می تواند داشته باشد . مثلا بازکردن پیچ های سفت یا شیر آب سفت یا کارهایی مشابه این.. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

انگل دمودکس مایت چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

انواع بورسیت (التهاب بورس) چه علائمی دارد؟

تب خال و زگیل تناسلی در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تزریق چربی و بررسی عوارض آن

قوی ترین گیاهان ضد پیری را بشناسید

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

نقش عوامل محیطی در ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا رادیوگرافی و رادیولوژی با هم تفاوت دارند؟

درمان اشک ریزش چشم با جراحی مجرای اشکی به روش اندوسکوپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیفت پلک با جراحی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]