باسلام و خسته نباشید اقای دکتر ایا امکان دارد هر دو فک را جراحی کرد به جلو اورد حدود 3 سانت ؟ تا حالا چنین جراحی انجام شده؟ من این مشکل رو دارم و هر دو فکم عقب هستم عکسشو میفرستم خدمتتون لطفا نظرتون رو بگین خیلی تشکر از شما فقط جسارت نباشه عکس رو به صورت خصوصی میفرستم خدمتتون اگه امکان داشته باشه خصوصی باشه

دکتر بیژن موحدیان :

درود بر شما امکان جلو اوردن هر دو فک تا حد 10 میلی متر وجود دارد ولی باید قبل از جراحی ارتودونسی انجام شود [1395-08-01]

پاسخ سوال پزشکیفک جراحی صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

پی آر پی در چه مواردی کاربرد دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نزدیک بینی یا میوپیا چه اختلالی در بینایی است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آشنایی با مدل های مختلف ریزش مو

کراتوکونوس یا قوز قرنیه

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

درباره رادیوگرافی رنگی چه میدانید؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تزریقات در منزل شامل چه خدماتی میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

اصول تغذیه ورزشی

جوان سازی پوست با هایفو و آر اف

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

آیا می توان موهای زائد گوش و بینی را هم لیزر کرد؟