با عرض سلام و وقت بخیر. من شخص 23 ساله از اصفهان هستم . مدت زیادی بود که موقع بیدار شدن از خواب و صرف صبحانه و مخصوصا خوردن نان صدای تق تق فکم را احسلس میکردم اما چون این مشکل دائمی نبود توجهی به آن نکردم که الان خیلی شدیدتر شده. من 6 سال پیش از ارتفاع 3 متری پرت شدم و با فک و چانه به زمین خوردم. در آن حادثه فقط دو دندان جلوی من آسیب دید و ایمپلنت جایگزین آنها شد ولی فکم ظاهرا آسیب ندید. در صورت بدتر شدن درمان چیه؟ جراحی مفید هست؟

دکتر بیژن موحدیان :

درود بر شما معمولا جراحی در این موارد توصیه نمی شود و باید با دستورهای خاصی مثل ورزشهای فکی و دوری از فشار زیاد روی مفصل مشکلات آن را کمتر نمود . [1395-08-01]

پاسخ سوال پزشکیخواب صبحانه فک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

معجزه لاغری با کرایولیپولیز

جراحی زیبایی پلک در چه مواردی انجام میشود؟

درمان کوچکی سایز سینه ها

مزوتراپی مو،مزایا و عوراض

بهترین روشهای رفع افتادگی گوشه لب

مراقبتهای بعد کرایولیپولیز

آیا رنگ مو باعث ریزش مو میشود؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]