درود اقاي دكتر من ٨ سال پيش عمل ايمپلنت دنداني انجام دادم كه طبق معاينه چند روز پيش كه شما انجام داديد گفتيد نياز به پيوند استخوان دارم من وب سايت شما را سرچ كرد مطلبي در اين زمينه نيافتم ولي جاهاي ديگه سرچ كردم نوشته بود چند روش براي پيوند استخوان وجود داره مي خواستم بدونم با توجه به اين كه عرض كرديد شرايطم خيلي حاد نيست از چه روشي استفاده مي كنيد و علت تحليل يافتن استخوان اطراف ايمپلنت من چي بوده ؟ ايا در مراقبت و بهداشت دهانم دقت كافي نداشتم يا دلايل ديگه داشته .ممنون از پاسخوگويي تون

دکتر بیژن موحدیان :

درود و ادب . متاسفانه حضور ذهن ندارم . یکی از علل تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت عدم رعایت بهداشت کافی است ولی علل دیگری که شامل موارد نوع اکلوژن و مشکلات استخوانی است هم می تواند عامل باشد . [1395-08-01]

پاسخ سوال پزشکیایمپلنت استخوان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

درمان چاقی با آب ماست ،آب پنیر و پروتئین

درباره جراحی لیزری جدیدترین روش درمان دیسک کمر بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علل و درمان قرمزی و التهاب گونه ها

مزوتراپی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد، صورت، بدن و بیکینی

بررسی روش های درمان آرتروز مفصل لگن و ران

آموزش مسائل و تغییرات جنسی در سن بلوغ به فرزندان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

پاک کردن تاتو با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

دوران نقاهت بعد از عمل کوچک کردن سینه