سلام دخترى ٢٥ساله هستم صورتم تقارن نداره و فك پايينم انحراف داره گونه هام نامتقارن هستن.واضح نيست اما با كمى دقت ميشه متوجه شد.سوالم اينه كه آيا انحراف و آسيمترى صورت با جراحى فك قابل اصلاح هستش؟آخه بعضيا ميگن كاملا برطرف نميشه.با توجه به اينكه ارتودنسي قبل و بعد از جراحى زمان بره آيا ارزش داره كه درمان رو براى جراحى فك شروع كنم؟اگر انحراف با جراحى اصلاح نشه چه راهى هست؟عده اى تزريق چربي رو براى ايجاد تقارن پيشنهاد كردن اما مشكل من استخوان فك هستش و اگر اصلاح بشه جراحى فك رو ترجيح ميدم.ممنونم

دکتر بیژن موحدیان :

درود و ادب . در مورد عدم تقارن های بسیار کم می توان به تزریق چربی یا فیلر فکر کرد ولی در موارد شدیدتر نیاز به انجام ارتودونسی و سپس جراحی فک است که تا حدقابل توجهی باعث بهبود تقارن خواهد شد . گرچه ممکن است صددرصد نباشد ولی توصیه می شود . [1397-03-29]

پاسخ سوال پزشکیفک گونه صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

کاشت ابرو چه مراحلی دارد و چگونه انجام میشود؟

درمان چین و چروک و جوانسازی دور چشم با مزوتراپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سندرم متابولیک و پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان شوره سر

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

کاشت ابرو در خانم ها و آقایان

بیماری گال چیست و چگونه گسترش می یابد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ضد آفتاب مناسب پوست شما

سادیسم جنسی چیست؟