سلام من 23 ساله ام حدود 7 سال پیش بدجور زمین حوردم اعتنا نکردم تا اینکه پارسال به خاطر درد به پزشک مراجعه کردم گفتن دنبالچه ام آسیب دیده فقط ناپروکسن دادن و گفتن جای نرم بشینم الان اصلا بهتر نشدم چکار کنم؟ ممکنه تو بارداری و زایمانم مشکل ایجاد شه؟

دکتر علی فرخانی :

دنبالچه در موارد در رفتگی یا نیمه دررفتگی باید جا اندازی و فیزیوتراپی دنبالچه داشته باشید که پزشک متخصص ارتوپد یا طب فیزیکی و توانبخشی این کار را انجام می دهید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدنبالچه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

کلویید یا گوشت اضافه چیست ؟

کورتاژ چیست و دلایل انجام کورتاژ

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اندازه طبیعی کلیه ها در بزرگسالان

نیاز الکترولیت هادر بدن ورزشکاران

چه بخوریم تا فرزندی باهوش تر داشته باشیم ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بد شنوایی چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سندروم درد تروکانتریک بزرگ یا درد ناحیه خارجی باسن و خارج ران پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ارتباط غدد لنفاوی و سرطان پستان