با سلام من دختری27 ساله هستم یه چیزی منو خیلی اذیتم میکنه لطفا منو راهنمایی کنید..من از قسمت زنانگیم مشکل دارم واضح تر بگم چوچولهام خیلی بلندتر از حالت عادیه یعنی از لبه ها هم بالاتره و زده بیرون و این منو خیلی نگران کرده.آیا ممکنه بعدا واسم از لحاظ جنسی مشکلی پیش بیاره یا همسر آیندم بدش بیاد؟خواهشا منو راهنمایی کنید نگرانم...ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بزرگ بودن کلیتوریس مورد غیر طبیعی نیست. در برخی افراد مختصری بزرگتر است اما در صورتی که این عضو بزرگتر از 4 سانتی متر باشد بررسی از نظر کروموزومی هم پیشنهاد می شود. در مورد شما این موضوع غیر طبیعی محسوب نمی شود و دلیلی برای شرم و نگرانی از ازدواج نخواهد بود. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیناحیه تناسلی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تشخیص علت خونریزی غیر طبیعی زنان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تیره شدن پوست بعد از لیزر فرکشنال

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت پنجم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

برانگیختگی جنسی چیست و درمان اختلال برانگیختگی جنسی در زنان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درمان کوچکی سایز سینه ها

خواص برنج قهوه ای برای پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بیماری ویتیلیگو چیست و چگونه درمان می شود؟

آیا شیو کردن ( تراشیدن ) موهای شما را ضخیم تر می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نواحی و نکات مربوط به ماساژ سنتی چینی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]