با سلام برای درمان موهای زائد میخوام از لیزر استفاده کنم با توجه به اینکه ویتیلیگو(برص) دارم از 10 سالگی در ناحیه پشت پلک و گوشه چشم و کنار بینی سمت راست .تا الان که 26 ساله هستم درمانهای زیادی انجام دادم اما هیچکدام مفید نبودند تا 4 سال پیش هم ثابت بود که همان زمان لکی به اندازه عدس رو گردنم افتاد و تا الان هم ثابته.میخواستم دستگاه لیزر مناسب شرایطم رو بهم معرفی کنید. من پوستم سفید با موهای نسبتا ضخیم است.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر لک و پیس شما چند سال است که ثابت است مشکلی نیست ولی اگر فعال است بهتر است لیزر نکنید [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آسیبهای ناشی از استفاده مکرر کرم پودر برای پوست

تغذیه و درمان پوکی استخوان (3)

جراحی لیزری بیرون زدگی دیسک و درمان درد سیاتیک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

چگونه دچار گودی کمر نشویم؟

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

با ترک های پوستی خداحافظی کنید!

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای فرم دهی و افزایش حجم لبها

بهترین روشهای جوانسازی دست ها کدام اند ؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تصویربرداری مجاری و غدد لنفاوی (لنفوسیتی گرافی) چیست؟