باسلام.من 24 سال سن دارم .مدتی ست که یه هفته مونده به پریودیم اگه آمیزش داشته باشم پریود میشم یا اینکه دوسه روز بعده آمیزش لکه بینی دارم بعد پریود مشم واین باعث شده که من هفته آخر پریودیم آمیزش نداشته باشم .ممنون میشم جوابمو بدید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خونریزی پس از نزدیکی نیازمند بررسی بیشتر است احتمالا دجار زخمی در دهانه رحم هستید در اوین فرصت یک پاپ اسمیر انجام دهید و درمان لازم را انجام دهید. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

ورم پا در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روش از بین بردن موهای زائد هورمونی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سنجش تومور مارکرها برای تشخیص سرطان سینه

عمل ناخنک چشم چیست و به چه دلیل انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تعداد جلسات و مدت زمان کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مکیدن انگشت

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

آفتاب و کمبود ويتامين دی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]