با سلام و عرض ادب آقای دکتر پدر بنده عصب های دستشونو به خاطر کار سختی که داشتن عمل کردن و دکترشون گفت که دیگه نباید به دستشون فشار بیارن و.. بنده میخواستم کفالتشونو به خاطر مشکل دستشون بر عهده بگیرم..میخواستم بدونم راهکاری وجود داره واسه اینکه وقتی نوار عصب میگیرن درصد بیشتری از کار افتدگی رو تشخیص بدن؟

دکتر علی فرخانی :

نوار عصب همان میزان از کار افتادگی که وجود دارد نشان می دهد که از مطمئن ترین راه هاست. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

کاربرد مزوتراپی پوست صورت چیست؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

روش هایی برای جلوگیری از آسیب به شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

باورهای نادرست درباره درمان با ایمپلنت

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

زمان اقدام به درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تقویت مو با لیزر تراپی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

زگیل تناسلی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیماری ام اس چیست و چه علائمی دارد؟