سلام جناب واعظ ، زانوها و آرنجهای خانم بنده دچار حالت پرزهای پوستی بزرگتر(سفیدتر از حالت معمولی) از حالت معمولی شده است ، میخواستم بدانم دلیل آن چیست ، متاسفانه هیچ پاسخ مناسب و تشخیصی از پزشکان محترم دریافت نکردیم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید بیماری صدفک دازند ولی برای تشخیص قطعی باید معاینه شوند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

رفع اسکار سوختگی و بخیه با بهترین روش

درمان ترک و خطوط بعد از حاملگی

لیزر درمانی روشی موثر برای برطرف کردن لک های صورت

چرا بیرون زدگی دیسک اتفاق می افتد و چه درمانی مناسب تر است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

امکان تشخیص سرطان پستان با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

هرپس یا تبخال تناسلی چیست و چطور درمان میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علائم بیماری روزاسه و راههای مقابله با آن

بلفاروپلاستی پلک پایین بدون جراحی با پلکسر یا پلاسما جت

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آگاهی از اصول اولیه جنسی در زندگی زناشویی با مراجعه به سکس تراپیست