اقایه دکتر دوباره سلام.ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من 4 یا 5ساله که مدام موهام واتومیکشم میخواستم بدونم اگه مواظب باشم که گرمایه اتو به ریشه موهام نرسه بازهم دچارریزش مو میشم؟ توروخدا دوتاسوال مو جواب بدید خیلی فکرم و مشغول کرده.خواهش میکنم. ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر منجربه ریزش مو نمی شود ولی باعث خشکی مو مو خوره و آسیب شدید به موها می شود برای علت ریزش مو و درمان ریزش مو به دنبال علتهای دیگری باید بود [1401-09-15]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

کاهش تمایلات جنسی در آقایان به چه عواملی بستگی دارد؟

جوانسازی با آر اف فرکشنال

پارگی یا سوراخ شدن مثانه

رژیم فستینگ

سؤالات شایع در مورد هایفو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نقش تغذیه بانوان در ناباروری

کاربردهای مگنت تراپی در فیزیوتراپی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نکات مهم در مورد درماتیت اتوپیک یا اگزمای سرشتی

لیفت صورت و جوانسازی