با سلام. من دیسک central and right para central l5-s1 herniated دارم.میخاستم بدونم مورد manipulation هستم یا نه؟ با تشکر

دکتر علی فرخانی :

با سلام، دیسک های خفیف را می توان توسط در مان های مانیپولاسیون Manipulation درمان نمود ولی بستگی به معاینه دقیق بیمار دارد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

مهمترین مراقبتهای بعد از جراحی زیبایی پلک

نکات مهم در انجام پی آر کی و لیزیک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نحوه شروع و ادامه غذای کمکی

درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

آیا جوانسازی پوست با هایفوتراپی دائمی است؟

درمان دیسک کمر با تزریق اینترادیسکال اوزون

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اسکلروتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟