با سلام و عرض خسته نباشید.خانمی هستم 41 ساله . 1-حدودا یک سال است که دچار کندرومالاسی شده ام.2 دوره فیزیوتراپی انجام داده ام ولی نتیجه نگرفته ام.ورزش ایروبیک نیز انجام می دهم.میخواستم ببینم آیا ورزش کردن ضرری برای من ندارد؟ 2-ضمنا داروی گلوکزامین-موبیک و آمپول دپومدرول نیز دکتر برایم تجویز کرده..می خواستم بدانم شما هم این داروها ها را تایید می کنید یا نه؟

دکتر علی فرخانی :

تا زمانی که عامل ایجاد کننده کندرومالاسی از بین نرود مسلما علائم این بیماری نیز با شما خواهد بود. مثلا بالاو پایین رفتن از پله ها به صورت زیاد یا پیاده روی طولانی ویا تغذیه نامناسب و حتی وجود اختلالاتی مثل پا پرانتزی یا پا ضربدری می تواند عامل ایجاد کننده یا تشدید کننده این بیماری باشد که نیاز به بررسی و معاینه فیزیکی دارد. ضمنا ورزش ایروبیک اگر اصولی و زیر نظر مربی آگاه باشد خوب است. اما بهترین ورزش برای شما انجام شنا در آب یا ورزش در آب ولرم می باشد. داروهایی که مطرح کردید نیز موثر می باشد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکینرمی غضروف زانو

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

فیلر شقیقه برای چه افرادی تزریق می شود؟

کمبود ویتامین دی در کودکان

لیزر کیوسوییچ (Q-switch) چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

روشهای لابیاپلاستی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تزریق فیلر

درمان جوشهای زیر پوستی

دستگاه تری مکس

جراحی ارکیوپکسی چیست و چرا انجام میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اسکلروتراپی واریس اندام ها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]