سلام و خسته نباشید من 21 سالم هست و در هفته 20 بارداری هستم طول سرویکس 29م م است آیا نیازی به سر کلاز هست خواهشمندم سریع جواب بدهید من خیلی نگرانم ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی این طول از سرویکس در این هفته از بارداری در صورت کاهش در طی مدتی کوتاه نیازمند بر رسی از نظر زایمان زودرس است ولی سرکلاژ پس از هفته 21 بارداری با احتمال عفونت بیشتر و نیز پارگی زودرس کیسه آمنیوتیک همراه است و زیاد توصیه نمیشود. برای تصمیم گیری بالینی به پزشکتان مراجعه و به ایشان اعتماد کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

مشکلات پوستی ناحیه کشاله ران و زیر بغل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تشخیص انحراف ستون فقرات با رادیولوژی

اولتراسوندتراپی در فیزیوتراپی چیست ؟

روش صحیح مسواک زدن ( بخش دوم )

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

سونوگرافی لگن برای بررسی رحم و تخمدان ها

تزریق بوتاکس چه کاربردهایی دارد؟

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی- 1

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نقش اسید فولیک در ورزشکاران

پاسخ به سوالات درمان اسکار با لیزر