سلام. از کجا بفهمم که پرده بکارتم سالمه؟؟؟ من رابطه جنسی نداشتم.خود ارضایی هم نداشتم. از ظاهر آلت هم وجود پرده معلومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بهترین کار نشستن و قراردادن یک آینه زیر پایتان است. در این حالت با زور زدن می توانید پرده را مشاهده کنید. ولی تشخیص نوع پرده یک کار تخصصی است که از عهده شما خارج است پس برای معاینه به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید. برای اطلاعات تکمیلی به واژه نامه باروری مراجعه کنید. [1401-11-22]

پاسخ سوال پزشکیبکارت

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تأثیرات و موارد مصرف پردنیزولون

علل وزوز

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بیماری زنانه ای به نام تخمدان پلی کیستیک

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

معایب و مزایای کرم های حاوی کورتون برای پوست

درد مزمن مچ دست

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

فلج خواب

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ماستالژی یا درد پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تغذیه ی دوران قاعدگی

از بین بردن قوز بینی با تزریق ژل بینی