سلام آقای دکتر من دختری 23 ساله هستم که پاهام به مقدار کمی حالت پرانتزی داره چه جوری میتونم این حالت رو برطرف کنم؟ایا ورزش خاصی هست که بتونه کمک کنه؟ممنون

دکتر علی فرخانی :

با سلام، برای اصلاح حالت پرانتزی پا نیاز به جراحی های سنگینی می باشد که اگر درد ندارید نیاز به درمان خاصی نیست و این جراحی ها توصیه نمی شوند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپای پرانتزی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

سم زنبور ، کلیدی برای وارد کردن داروها به مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

روشهای غیرجراحی لیفت ابرو کدامند؟

آیا آرتروز زانو قابل درمان است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

چرا انجام سونوگرافی در بارداری ضروری است؟

انواع بدخیمی های مثانه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ترک های پوستی چگونه ایجاد و درمان می شوند؟

کلوئید چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]