سلام خدمت شما دکتر عزیز اینجانب در زمان 21 سالگی در زمان خدمتم در باشگاه فجر دچار صانحه در فوتبال شدم که پس از عکس برداری رنگی ام آر آی مشخص شد که مینسگ مدیال من و رباط سلیبی پای راستم دچار پارگی شده بود.که پس از پایان خدمتم که از زمان حادثه تا زمان جراحی من نزدیک به دو سال گذشت و پس از جراحی دکتر به من گفت مینسک را از پایت در آوردم.ولی الان که 29سال دارم چند مدتی است که همان زانوی من بعضی وقت ها به حالتی که قفل کنند و با فشار کمی که به آن میدهم صدای میدهد.صدای مانند فشار به انگشتان آوردن.در ضمن زمانی که دکتر جراحی کرده بود احساس کردم داخل زانوی چیزی وجود دارد که به مرور زمان ناپدید شد. حال می خوام بدانم باز احتیاج به عمل دازد زانوی من یا با گلوکزامین حل می شود؟ البته گلو کزامین را خودم برای خودم تجویز کردم روز یک عدد. و تا کنون نزدیک به 100 عدد مصرف کردم.

دکتر علی فرخانی :

مصرف گلوکز آمین بصورت دوره ای با صلاحدید ومشورت پزشک می تواند کمک کننده باشد. البته فیزیوتراپی و دارو مکمل یکدیگرند ودارو به تنهایی مشکل شما را حل نمی کند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدرد زانو

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

سندروم داون یک ناهنجاری ژنتیکی در جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ترمیم تزریق چربی صورت

تزریق فیلر بهترین روش برای رفع چین و چروک دور چشم

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

شش نکته برای داشتن شکم شش تکه

تست نعوظ شبانگاهی آلت یا ریجی اسکن چیست؟

چه کسانی باید سونوگرافی بیوفیزیکال را انجام دهند ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سونوگرافی ترانس رکتال (TRUS) برای تشخیص سرطان پروستات

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان کم خونی