ba salam aya estefade az ab anar dakhel vajan baese tanag shodane vajan mishavad ba tashakor

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، در مطالعاتی در مورد تاثیر آب انار در احساس تنگی واژن نکاتی ذکر شده است. اما هیچ مطالعه علمی معتبری در این مورد انجام نشده است. به نظر می رسد مکانیسم احتمالی جذب آب لایه سطحی پوست و احساس سفتی در این ناحیه است. وگرنه شلی ایجاد شده در اثر زایمان واختلالات ساختمانی را هرگز از بین نمی برد. بهتر است برای استفاده از ویژگیهای این ترکیب از ترکیبات بهداشتی که حاوی عصاره انار نیز هست استفاده کنید.زیرا استفاده از مقادیر زیاد و غیر بهداشتی این ترکیب قطعا باعث بروز مشکلاتی از نظر بهداشتی خواهد شد. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

رحم هتروژن چیست و چه علت و علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علت درد بیضه چیست و چه درمانی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آسیب های ورزشی در دوچرخه سواری

اسپوندیلوز یا آرتروز گردن چیست و چگونه درمان میشود؟

جراحی عیوب انکساری بخش پنجم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

زگیل ها

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

هر اندولیفتی اندولیفت نیست!

توصيه هاي تغذيه اي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان

توانبخشی پوکی استخوان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]