باسلام خدمت شما من 29 ساله به مدت 4ساله که ازدواج کردم در این مدت با کاندوم جلوگیری کردم و پریودهای منظم 30 یا 28 روزه داشتم الان 2 ماهه که تصمیم به بارداری گرفتم ماه پیش 7روز پریودم عقب افتاد بیبی چک زدم منفی شد وبعد پریود شدم این ماه نیز 6 روزه که عقب انداختم تست بیبی چک زدم باز منفی شد - از شما خانوم دکتر عزیز می خواه راهنمایی کنید منو چرا این 2 ماه که تصمیم به بارداری گرفتم پریودم نامنظم شده آیا من مشکلی دارم چرا باردار نشدم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، درجاتی از بی نظمی پریود در ماههایی که زوح برای بارداری اقدام میکنند به صورت تجربی مشاهده می شود در صورتی که فرد مشکل خاصی از نظر هورمونی نداشته باشد این بی نظمی اهمیتی نداشته و مایه نگرانی نیست. فعلا برای بارداری دیر نشده ،میزان شانس باروری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. در صصورت تکرار این بی نظمیها بیش از 3 سیکل برای بررسی هرمونی و سونوگرافی به پزشکتان مراجعه کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

بیماریهای مرتبط به رشته تخصصی ارولوژی

خار پاشنه پا چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت و علائم انحراف زانو به سمت داخل چیست؟

درمان فرو رفتگی گیجگاه با تزریق فیلر شقیقه

مقایسه جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال و لیزر اندولیفت

رژیم غذایی مناسب بعد از کرایولیپولیز

آشنایی با رشته تحصیلی بهداشت باروری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مزایای جوانسازی پوست با رادیوفرکوئنسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علائم قارچ پوستی در بارداری چیست؟