با سلام بنده پسری 23 ساله هستم ، سال پیش بر اثر تصادف صرم ضربه و در نهایت بخیه خورده بود ولی بعد از ان اتفاق موهای من خیلی ریزش داره و کم پشت شده به اصطلاح عامیانه موهام پریده میخاستم بدونم اخه درمانی ، راهی برای رشد کردن دوباره و چیزی که دیگه نزارم موهام بره و کچل شم هست ؟ با سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

معمولا موهایی که در اثر هر استرسی ریخته میشود بعد از حدود یکسال بر میگردد ولی اگر این طور نیست باید داروهای تقویتی استفاده نمایید ولی حتما زیر نظر پزشک باشید شاید ریزش شما علت دیگری داشته باشد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو تقویت مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

هیالورونیداز چیست و برای چه استفاده می شود؟

عوارض تزریق ژل

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

درمان گیاهی سینوزیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

زمان مناسب برای سونوگرافی واژینال

لیزر در دندانپزشکی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

آیا با افزایش سن قد کوتاه می شود؟

توانبخشی قطع عضو

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]