سلام خسته نباشید من الان 6 ماهی میشه ریزش دارم و سال قبل هم این ریزشو داشتم که با مصرف ماینوکسیدیل 3% بدون پروپیلن مشکلم حل شد جوری که کامل موهام پر شده بود اما دوباره از فروردین امسال ریزشم شروع شد و تا الان ادامه داره به دکتر مراجعه کردم ایشون گفتن با توجه به اینکه 27 سالته و موهای دو طرف پیشونیت خالی نشده و تا وسط پیشونیت مو داری علائم ریزش موی ارثی نداری.گفت ریزشت به خاطر استرس و فکر زیاده و عصبی بودنه .من اطراف سرم هم کمی ریزش دارم حتی ابروهام .چه کار کنم خوب بشه نمیدونم؟بعد ماینوکسیدیل بدون پروپیلن از لحاظ اثربخشی فرقی با ماینوکسیدیل با پروپیلن داره؟چون لایه سفید روی پوست سرم میمونه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

پروپیلن باعث افزایش نفوذ ماینوکسیدیل میشود پس اثر ماینوکسیدیل را بیشتر میکند [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

علائم و تشخیص آرتروز مفصل لگن و ران

درد ریشه مو نشانه چیست و به چه علت است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تکامل ساختار رگهای مغزی از ماهی ها تا انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

علل ایجاد جوش های چرکی و دردناک

علت و درمان گرفتگی، اسپاسم و خشکی عضلات ران

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دیسک و فلج

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان جدید و توانبخشی یبوست مزمن

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درد پشت آرنج دست و درمان های مختلف آن

درمان ریزش سکه ای ریش اقایان