سلام دکتر خسته نباشید در رابطه با پوستم صورتم سوالی داشتم اونم اینه که پوستم چربه و دائما در حال جوش زدن هستم اما در چند ماه اخیر به علت دستکاری زیاد جوش های صورتم به لکه های سیاه تبدیل شدن و از 1 طرفم از کرم های لایه بردار نمیتونم استفاده کنم میخواستم نظرتون رو در مورد استفاده از کرم رژودرم بدونم آیا موثره یا نه؟ اگه نه چه توصیه ای در این مورد دارین؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر موثز نیست باید درمان ضد لک طولانی استفاده نمایید یا با پزشکتان در مورد لیزر مشورت نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

نگرانیهایی که درباره تاتو در دوران بارداری وجود دارد

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درماتولوژی ( آنالیز پوست و مو )

دلیل کاهش اسپرم در مایع منی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

جراحی کانتوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

در صورت بروز عوارض آمپولهای پیشگیری از بارداری چه باید کرد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت دوم )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان تیرگی ناحیه تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ویژگی کلینیک کاشت مو