باعرض سلام خدمت اقای دکتر من پیمان ادیبی هستم و یک ساله دچار مشکل دیسک کمر و پارگی دیسک هستم و الان ۱ساله ورزش بدنسازی انجام میدم و به طور تخصصی بر رو وی کم وعضلات پشت کار میکنم و در حال حاظر هیچ دردی ندارم خواستم بدونم از نظر شما من نیاز به این عمل دارم یا همین رویه را ادامه بدم ممنون میشم جواب بدین

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام در صورت نداشتن مشکل به همین روش ادامه بدید. [1396-10-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

ناخن جویدن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مهم ترین علائم تشخیص عفونت گوش کودک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عمل جراحی کیست پلک چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دلایل خشکی پوست چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کم کردن وزن در کشتی

ریلکسیشن و رهایی از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

کدام مواد غذای منیزیم دارند؟

کلاژن سازی پوست چگونه است؟

از موهای خود در هوای سرد مراقبت کنید

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]