facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوال پزشکی کاربر

سوال :

با سلام حضور محترم آقاي دكتر در ويديوهايي كه از بيمارا قبل و بعد از عمل تهيه ميكننين ، گفته مي شه كه اگه بعد از سه ماه بهبودي حاصل نشه نياز به عمل باز هستش. اينجا پرسش بنده از شما اين هست كه قسمتهاي بيرون زده ديسك كه در ليزر پلاسما سوزانده مي شود ، بعد از ليزر بازهم وجود خارجي دارند كه نياز به عمل باز ميشود؟ با تشكر


دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] :

سلام هیچ عمل جراحی در پزشکی بهبودی صد در صد ندارد. بر اساس آمار احتمال بهبودی با لیزر پلاسما ۸۰ تا ۹۰ درصد است. بیمارانی که تا سه ماه بهبودی پیدا نکنند بعنوان بیماران درمان نشده تلقی میشوند. علت عدم بهبودی این افراد مختلف است. [ 1396-11-20 ]


پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان خیابان چهارباغ بالا ساختمان سی تی اسکن مرکزی طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031
پیامهای بهداشتی
تنها شير مادر ، آغوش مادر و استفاده مختصر از آفتاب ضامن سلامتي جسم و روح نوزاد شماست .


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان