با سلام حضور محترم آقاي دكتر در ويديوهايي كه از بيمارا قبل و بعد از عمل تهيه ميكننين ، گفته مي شه كه اگه بعد از سه ماه بهبودي حاصل نشه نياز به عمل باز هستش. اينجا پرسش بنده از شما اين هست كه قسمتهاي بيرون زده ديسك كه در ليزر پلاسما سوزانده مي شود ، بعد از ليزر بازهم وجود خارجي دارند كه نياز به عمل باز ميشود؟ با تشكر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام هیچ عمل جراحی در پزشکی بهبودی صد در صد ندارد. بر اساس آمار احتمال بهبودی با لیزر پلاسما ۸۰ تا ۹۰ درصد است. بیمارانی که تا سه ماه بهبودی پیدا نکنند بعنوان بیماران درمان نشده تلقی میشوند. علت عدم بهبودی این افراد مختلف است. [1396-11-20]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

ترس در کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

راههای افزایش برای ورزش و پیشرفت سلامتی (بخش سوم)

تأثیر بیماریهای قلبی و کلیوی بر هم

کاهش احساس نوک سینه پس از عمل پروتز سینه

رفع افتادگی پلک با لیزر

پاک کننده های مناسب صورت

جوانسازی پوست با میکرودرم ابریژن

مشکلات کلیه و لگن از علل کمر درد

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون ( بخش دوم محدودیت سدیم )