با عرض سلام مادر من با سن شصت و نه سال دارای اسپوندیلولیستزیس در مهره های کمر است گزارش آخرین ام آرآی را ارسال می کنم. بهترین روش درمانی برای ایشان در این وضعیت چیست؟ با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام درمان در مرحله اول استراحت دارو فیزیوتراپی و سایر روش های طبی است. اگر این روش ها پاسخ ندهد و مشگل جدی باشد نیازمند عمل جراحی باز میباشند. [1397-06-26]

پاسخ سوال پزشکیمادر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

علل ابتلا به درد لگن در زنان چیست؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تشخیص و درمان توده پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا می توان در دوران جنینی سندروم داون را تشخیص داد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

انواع بریس Brace یا ارتز Orthosis

معرفی بهترین داروهای درمان ریزش مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تاثیر پی آر پی بر جوانسازی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هایفوتراپی معجزه جوانسازی و لیفت صورت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان های متداول بی خوابی