با سلام .کمر درد شدید دارم پای چپم بی حس میشه بعضی وقتا هم دوتا پام .موقع راه رفتن یا ایستادن التم راست شده که حتما باید دستشویی برم تا خوب شه .ایا عمل لیزر باید انجام بدم یا عمل باز .

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام تنگی کانال کمری دارید .عمل باز توصیه میشود. [1397-09-01]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

مقایسه درمان دیسک با دیسکوژل و لیزر

ملاتونین (قسمت اول)

انواع لیزر برای درمان کک و مک

شخصیت مرزی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

پیرگوشی چیست ؟( قسمت چهارم )

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

کاربرد رادیوگرافی جمجمه

پسوریازیس چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مراقبت های پوست چرب