سلام آقای دکتر من ۱۸فرودین ۹۸عمل پلاسماانجام دادم بعدازدوهفته خیلی خوب شده بودم ودردخیلی کم داشتم یااصلانداشتم ولی ۴۳روزبعدازعمل دردشدیدی دارم طوری که سخت میتونم راه برم یا حرکتی بکنم روزقبلش هم خیلی روی پاایستادم ونشستم خواستم ببینم این درد طبیعیه یانیازبه معاینه دارم

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام همانگونه قبل از عمل گفته شده و در مقالات سایت نیز موجود میباشد، مدت زمان لازم جهت مشخص شدن نتیجه گیری درمان دیسک بالیزر پلاسما سه ماه است. در این مدت درد ممکن است رفت و برگشتی باشد. اگر بیمار تا سه ماه هیچگونه نتیجه ای نگیرد ، ممکن است نیاز به عمل باز باشد.انشالله شما نتیجه لازم را می گیرید. [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

بیماری های اطراف ایمپلنت

دکتر مسها علیزاده [ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ]

آرتریت روماتوئید

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

ریزش سکه ای ریش آقایان به چه علت است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نقش اسید فولیک در ورزشکاران

ریزش مو یا آلوپسی آندروژنیک چیست؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تست یورودینامیک چه مواردی می سنجد؟

سندرم باند ایلیوتیبیال یا باند IT چیست؟

معرفی بیماری كراتوز پيلاريس یا پوست مرغی

تاندونیت شانه (shoulder tendonitis) یا التهاب تاندون شانه