سلام جناب دکتر . میخواستم بپرسم شما به عمل نوروپلاستی کودال با کاتتر راکس جهت رفع چسبندگی های ایجاد شده بعد از عمل جراحی باز دیسک کمر اعتقاد دارید؟ اگر جواب منفی است به نظر شما بهترین راه درمان دردهای سیاتیک ناشی از چسبندگی چیست؟ با تشکر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید دید این عمل را چه کسی با چه تجربه ای انجام میدهد.متاسفلته عرضه چسبندگی بعد از عمل جراحی باز دیسک ، عارضه بسیار وخیمی است که اکثر بیماران نتیجه مطلوبی از درمان آن نمیبرند. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیجراحی باز بیرون زدگی دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

چه عواملی باعث سیاتیک می شود؟

علت خارج شدن مایع سفید بعد از ادرار یا همراه با آن

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

فریز کردن چربی چیست؟

لیزر کل بدن چند جلسه است و چند دقیقه طول میکشد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد و مزایای تزریق فیلر

جوانسازی و رفع چین وچروک دور لب

دستگاه آی پی ال و درمان جوش صورت

علت انجام جراحی مغز با پرتوی گاما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علت و درمان درد پایین کمر هنگام نشستن