با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز و تلاشگر جناب آقای شکرچی زاده . جوانی بودم 35 ساله که به دیسک کمر و جراحی سال گذشته و متسفانه دیسک دوباره تبدیل به پیرمردی افسرده شده ام متخصصین برای بار دوم پیشنهاد عمل باز را داده اند جناب آقای دکتر عزیز آیا با تکنولوژی جدید شما با لیزر درمانی مشکل بنده حل میشود ؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام باید برای درمان دیسک با لیزر ام ار ای مهره های کمری با تزریق کوتتراست گرفته و ویزیت شوید. [1401-06-16]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

درمان گیاهی سینوزیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

سقط مکرر - بخش سوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیماری ناگاشیما یا خارش لک دار

هشت راه برای مدیریت صحیح استرس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

اسکلروتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

آیا پارگی دیسک کمر با استراحت خوب می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع اختلالات مادرزادی سیستم ادراری

نقش تغذیه در پیشگیری از ریزش مو