چند سالیه که لبهام به شدت خشک شدن وپوسته پوسته میشن وپوسته هاهرچندروز کنده میشن بعدکنده شدن روی پوست همون نواحی لبم دوباره خشکی میزنه این روند مدام تکرار میشه واین روند پوست لبم رو نازک کرده.این مشکلم از سالی شروع شد که فشار عصبی واسترس زیادی بهم وارد شد الان هم هر موقع تحت استرش و فشار روانی قرار میگیرم تشدید میشه از کرم و بالم روغن زیتون و ...مصرف کردم اما برطرف نشد- ازمایش خون تیروئیدو هورمون دادم گفتن نرماله جایی خوندم قارچ ها و باکتریها ممکن هست دخیل باشند من چون عفونت قارچی واژن دارم اونهم با استرس عود میکنه دیدم این دو میخوره به قارچی ویا میکروبی بودن بدنم.لطفا راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در کنار مصرف بوم لب دقت کنید که زیاد به لبتان زبان نزنید و هر موقع خشک شد از بوم استفاده کنید از طرف دیگر پوسته های آن را نکنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

رادیوگرافی قفسه سینه چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مزایای تزریق چربی

ماندگاری بوتاکس را چگونه بالا ببریم؟

توصیه هایی برای جلوگیری از سفیدشدن مو

برای پیشگیری از سرطان چه غذاهایی بخوریم و چه غذاهایی نخوریم؟

کاشت مو به درد چه کسی میخورد؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

مراحل درمان با آی پی ال IPL

علت و درمان درد مچ پا چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

افزایش کیفیت رابطه ی جنسی با استفاده از مهارت عشق بازی