با عرض سلام و احترام من جوانی25 ساله هستم که 13 روز پیش توی ورزش زمین خوردم و کتفم آسیب دید.به طوری که تکان دادنش با درد شدید همراه بود.و پیش ارتوپد رفتم و از شانه ام عکس رادیو لوژی گرفتم و پس از دیدن عکس گفت استخوان شونت سالمه و دردت به خاطر تاندون و به نظرم کشیده شده ولی دقیقش با ام ار ای مشخص میشه که استراحت کن بعد 2هفته اگه دیدی خوب نشدی خواستی ام ار ای بگیر ولی بنظرم نیاز نیست.ولی هنوز کتفم رو نمیتونم افقی کنم و با درد همراهه.برای بهبودش چیکار باید بکنم.؟به نظر شما چه اتفاقی برای من افتاده؟و دوره درمانش چقدره؟ایا کرم کپکس و چسب های درد مفیدن؟

دکتر علی فرخانی :

انجام یک دوره فیزیوتراپی برای کاهش التهاب حاصل شده در تاندون مناسب می باشد. ( تعداد جلسات بستگی به شدت ضایعه دارد ) [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیکتف و شانه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

خوراکیهایی که باعث می شوند جوش نزنیم

مقایسه دو روش جوانسازی هایفو و اندولیفت

توصیه هایی برای داشتن پوستی سالم

مزایای تصویربرداری فول اسپاین

نکات آرايشی مهم در رابطه با مو

علت و درمان زخم و پوسته پوسته شدن سر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تلفن همراه باعث تشدید جوش های صورت می شود

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان جدید و توانبخشی یبوست مزمن

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آر اف فرکشنال چیست و چه کاربردهایی دارد؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]