سلام دکتر پدرم پارسال به علت داشتن سنگ کیسه صفرا با جراحی باز کیسه صفراشونو برداشتن .الان ام ار ای تجمع مایع رو در محل جراحی نشون داده اما در مورد نوع مایع بین هماتوم و بیلوما مرددن.پدرم ۶۷ سالشونه و به علت ناراحتی قلبی نمیتونن ای ار سی پی انجام بدن لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنیم و ایا درمان پذیر هست؟انزیمای کبدیشون و بیلی روبین نرمالن

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، درصورتی که تب یا درد ندارند و در مورد تغذیه و اشتهانیز مشکلی ندارند مهم نیست چه باشد و اقدامی لازم ندارد. در غیر اینصورت با سونوگرافی قابل تخلیه و درمان است. [1396-11-20]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

آیا مردان هم به سرطان سینه دچار می شوند؟

روشهای مقابله با پیری پوست

لباس ها را در نور آفتاب خشک کنید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چگونه پوستی سالم و شاداب داشته باشیم؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رابطه جنسی زوجها پس از سقط جنین

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آنچه باید درمورد پروتز پستان بدانید

ریزش موی سکه ای چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان کیست تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]