سلام من شهریور ماه کورتاز کردم الان سه ماهه درحال اقدامم دو روز هم از پری میگذره روزهای 910121314151620اقدام داشتم احتمال داره این ماه باردار باشم درد پری هم دارم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی شانس بارداری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. روزهای تخمکگذاری را با استفاده از تست تخمگ گذاری تعیین کرده و در همان روزها برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

آیا نسل جدید کرایولیپولیزها ( کرایولیپولیز چند وجهی) موثرترند؟

رادیولوژی چیست ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چه ورزشهایی برای لاغری مفیدتر است ؟

تغذیه دراختلالات ناشی از تغییر فصل

آپاندیس چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیفت سانترال لب

چگونه به آرتروز مبتلا نشویم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]