با سلام و خسته نباشید، من خانومی 27 ساله هستم که 2سال پیش در 14 هفتگی سقط کردم و به من گفتند نارسایی دهانه رحم است و حالا در هفته 6 بارداری هستم و میخواستم بدانم چه کارهایی احتمال سقط من رابیشتر میکند و بهتر است کی برای بستن دهانه رحم مراجعه کنم؟آیا نیاز به جراحی و بستری شدن دارد؟باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، برای سرکلاژ با نظر پزشکتان باید پیش از 18 هفته اقدام کنید. در صورت وجود هرگونه درد ویا خونریزی به پزشکتان مراچعه کنید. فعلا نزدیکی عمیق نیز نداشته باشید. برای سرکلاژ باید عمل جراحی و بستری در بیمارستان به مدت کوتاهی برای شما در نظر گرفته شود. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

مراحل درمان با آی پی ال IPL

حل مشکلات جنسی بین زوجین با سکس تراپی

چگونه مژه هایی پرپشت داشته باشیم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نمونه برداری پستان چیست و چطور انجام می شود؟

تغییرات فیزیکی دوران قاعدگی در پستان

لنتیگو چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اصلی ترین علل درد گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیماریهای پوستی دستگاه تناسلی زنان

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان ریزش مو با پی آر پی