سلام.دختری 25 ساله هستم از 10-11 سالگی ویتیلیگو دارم.فک نمیکنم درمانی باشه که استفاده نکرده باشم(به غیر از لیزر که به علت پراکندگی لکه ها پزشک توصیه نکرد)2سال منوبنزون استفاده کردم خوب بودولی متاسفانه دیگه تولیدنمیشه ومن بلاتکلیف موندم.لطفا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر در حال حاضر پوستتان را سفید کرده اید انواع دیگر مونو بنزن را استفاده نمایید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

تلفن : 91620100 - 031

مواد غذایی آرام بخش برای کودکان بیش فعال

چندنکته مهم درباره مینوکسیدیل

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

علل و درمان تیرگی زیر بغل و کشاله ران

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

افتادگی شانه چه علتی دارد و چه روشهایی برای اصلاح آن مناسب است؟

لیزر فول بادی و توتال بادی شامل چه قسمتهایی است؟

مراقبتهای قبل و بعد از لیزر تاتو

آیا شما به موهای خود آسیب میزنید؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

راهکارهایی برای جلوگیری از پیری زودرس

بیماری زنانه ای به نام تخمدان پلی کیستیک

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]