سلام من پسری 26 ساله ام ببخشید من حدود 1 ساله به طور ملایم تو ناحیه وسط سرم یا همون فرق سرم به طور ملایم ریزش مو دارم که الان اون منطقه کم پشت شد میشه یه راه برای پیشگیری و تقویت بهم پیشنهاد کنید

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . شما به ریزش مو ارثی مردانه مبتلا هستید . تنها داروی درمان کننده و پیشگیری کننده ماینوکسیدیل است . [1400-12-16]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

کاربرد و عوارض اولتراسوند بیضه

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان افتادگی رحم با جراحی کولپورافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رسانه ای شدن درمان بیرون زدگی دیسک در اصفهان

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

دستگاه های مورد استفاده در رادیولوژی

روشهای نوین جوان سازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انواع ویروس هرپس سیمپلکس

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

زمان مناسب برای مراجعه به سکس تراپیست

فرو رفتن ناخن در گوشت

بهترین روشهای جوانسازی دست ها کدام اند ؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]