با سلام آقای دکتر شما 2 بار در مطبتون لیزر فراکشنال روی پوست صورتم که منافذ باز دارد انجام دادید اما الان بعد از گذشت 9 ماه پوست صورتم بسیار خشک شده وحتی ضد آفتاب هم روی پوستم ماسیده می شود،در حال حاضر مرطوب کننده 24 ساعته پریم استفاده می کنم این کرم مناسب پوستم هست یا اینکه کرم دیگری پیشنهاد می کنید؟منافذ پوستم هم بعد از 2 جلسه لیزر تغییری نکرده آیا استفاده از کرم aha با توجه به خشک شدن پوستم ضرر دارد؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

همان مرطوب کننده زیر ضد افتاب استفاده نمایید AHA ملایم را شبها بزنید و به تدریج زمان باقی ماندن روی پوستتان را زیاد کنید. شب اول با نیم ساعت شروع کنید [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 منافذ باز پوست

تلفن : 91620100 - 031

زوجهای خوشبخت

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

نکات جراحی باز کمر

کاربرد رادیوگرافی جمجمه

آیا در سونوگرافی NT جنسیت جنین مشخص میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

زگیل تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

دلایل وجود خون در ادرار مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا دیسک گردن با منوال تراپی درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا درمان اسپوندیلوز قابل انجام است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]