سلام و عرض ادب من ۲۷سالمه ده روزه برای از بین بردن جوشهای صورت و کتفم از راکوتان استفاده میکنم دو سه روزه دارم قرص زینک پلاس میخورم ایا مصرف همزمان این دو تا قرص ضرر داره؟ایا روزانه مصرف ۲ قرص زینک پلاس زیاده؟ و اینکه من همزمان با مصرف راکوتان به صورتم ژل انتی اکنه درماسیف میزنم ایا ژل رو قطع کنم و مرطوب کننده فاقد چربی جایگذین کنم؟ من وزنم ۵۴ کیلوهست تعداد چند قرص راکوتان باید مصرف کنم تا به نتیجه مطلوبی برسم؟

دکتر رضا رباطی :

در مصرف اکوتان باید تا حد انمکان از مصرف داروهای مکمل خوراکی و موضعی پرهیز کرد استفاده از مرطوب کننده موردی ندارد [1395-05-04]

پاسخ سوال پزشکیصورت راکوتان ژل

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

رفع درد لگن با بلاک شبکه عصبی لگن

عکس کولون ترانزیت تایم (ctt) چیست؟

آکنه و جوش

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

مکمل ها و غذاهای ورزشی

آکنه چیست و چگونه درمان میشود؟

ناباروری آقایان و علل آن

علت و درمان شلی و افتادگی پوست

چرا پس از کاشت مو سردرد میگیریم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]