با سلام پسری هستم 19 ساله.موهای صورتم کم پشت هستند و به صورت پراکنده روییده اند به طوری که نمای زیبایی ندارند و البته سمت چپ صورتم نسبت به سمت راست کم پشت تر هست. راه درمان چیست؟؟ با تشکر

دکتر رضا رباطی :

با توجه به سن بهتر هست مدتی صبر کرد امکان بهبود خودبخودی هست این حالت به نوعی سرشتی و ارثی است [1395-12-08]

پاسخ سوال پزشکیصورت زیبایی درمان

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

درد مفصل ناشی از التهاب تاندون شانه

علل درد زانو

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

تغذیه در پیشگیری و درمان اندومتریوز

لیپولیزر چیست و نتیجه لیپولیزر کی ظاهر می شود؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

مهمترین سوالات درباره جراحی لیفت پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

در چه مواردی از پیلینگ شیمیایی استفاده می شود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درباره نئوپلاسم یا تومور پستان در زنان بیشتر بدانید